De Bedstee
Het Karnhuis
Het Klinket
De Arke

HET KARNHUIS(2-4 p.)   |   DE BEDSTEE(4-8 p.)   |   DE ARKE(8-12 p.)

HET KARNHUIS

Op een ander deel van de hoeve, aangebouwd aan de boerderij, vindt u “het Karnhuis”. In dit gedeelte van de boerderij werd vroeger de melk gekarnd. Het is verbouwd tot een modern appartement, geschikt voor maximaal 4 personen.

Er is een aparte toegangsweg naar het Karnhuis, waar u ook uw auto kunt parkeren. Het Karnhuis beschikt over een woonkamer met open keuken, twee slaapkamers en een badkamer met wastafel, douche en wc. In de grote slaapkamer vindt u twee-eenpersoonsbedden (samen een tweepersoonsbed), de andere kamer is voorzien van een stapelbed. De woning wordt centraal verwarmd. De terrasdeur geeft toegang tot de bloementuin.

top

Beschikbaarheid Het Karnhuis:

Legenda

Bezet

Vrij

Wisseldag

Vandaag

Heeft u interesse en wilt u boeken?
Bel dan 0117 40 13 79 of ga naar onze contactpagina.

 

DE BEDSTEE

Een vakantiewoning waar u zich waant in vroeger tijden... Slapen in de bedstee van een perfecte reconstructie van een arbeiderswoning uit eind de 19e eeuw...

Niet alleen de bedstee-kamer met de authentieke 200 jaar oude deurtjes zorgt voor de sfeer van de 19e eeuw. De plavuizen vloer, de typische balkenplafonds, de prachtige schouw met echte delfsblauwe tegeltjes en de luiken voor de ramen ademen de rust uit van vroeger tijden. Met veel zorg en liefde heeft de familie Verhage ervoor gezorgd dat de gasten zich thuis kunnen voelen.

"De Bedstee” is geschikt voor maximaal 8 personen. De centraal verwarmde vakantiewoning heeft een ruime woonkamer met televisie (kabel) en een moderne, compleet ingerichte open keuken. Op de benedenverdieping vindt u de bedstee-kamer, en een tweede slaapkamer, beide voor 2 personen geschikt. De badkamer met wastafel en douche vindt u ook beneden. Boven zijn er nog twee slaapkamers, waar u twee keer twee bedden aantreft. De prachtige bloementuin en het ruime terras maken van De Bedstee een unieke vakantiebestemming.

top

Beschikbaarheid De Bedstee:

Legenda

Bezet

Vrij

Wisseldag

Vandaag

Heeft u interesse en wilt u boeken?
Bel dan 0117 40 13 79 of ga naar onze contactpagina.

 

DE ARKE

Vakantiehuis “ de Arke” is in 2007 gebouwd. De naam verwijst naar de oude schuur, die vroeger dienst deed als opslagplaats voor de graanschoven. Vooral in Vlaanderen werd voor dergelijke schuren de naam Arke gevoerd. Vroeger werd in de winter het graan gedorst met de vlegel en later met de dorsmachine. De oude Arke heeft dienst gedaan tot eind jaren veertig tot de formule van de “open hangar” haar intrede deed en het graan met de combines direct op het land werd geoogst .

Nu is er een vakantieverblijf voor in de plaats gekomen. Een bijzonder huis, in een bijzondere omgeving. Het uitzicht op de hoogstamboomgaard, in de zomer verse appelen en peren voor het “grijpen”, maakt het geheel zeer speciaal. De Arke is aan de buitenkant deels van hout, zoals ook de vroegere Arke, om daarmee toch iets van de sfeer van vroeger weer te geven. De Arke bestaat uit een grote woonkamer en een aparte keuken. Verder is er beneden een slaapkamer voor 2 personen met een eigen badkamer en toilet. In de hal is ook nog een toilet. Boven bevindt zich een grote slaapkamer met 2 - 2 persoonsbedsteden en 2 - 1 persoonsbedden en eveneens een eigen badkamer en een grote slaapkamer met 4 – 1 persoonsbedden wederom met een eigen badkamer.

Het concept van de Arke is geschikt voor een verblijf van maximaal 12 personen. Ook kunnen buiten het seizoen de slaapkamers apart verhuurd worden met eventueel ontbijt. Wij hebben geprobeerd om een karakteristieke vakantiewoning te bouwen, die zeker qua uiterlijk herinneringen oproept aan de tijd van toen.

top

Beschikbaarheid De Arke:

Legenda

Bezet

Vrij

Wisseldag

Vandaag

Heeft u interesse en wilt u boeken?
Bel dan 0117 40 13 79 of ga naar onze contactpagina.