De Bedstee
Het Karnhuis
Het Klinket
De Arke
             
 
     
             

Fam. Verhage

Sasputsestraat 14

4507 JX Schoondijke

Telefoon: 0117-401379

Fax: : 0117-401345

e-mail: info@vakantiehuisdebedstee.nl

 

Vul online het reserveringsformulier in of bekijk hier de beschikbaarheid! U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie die u kunt bevestigen. Pas dan heeft u definitief geboekt.

 

   
de vijver
 
         
 
wilgebomen
 

Hoe komt u er?

U kunt Zeeuws Vlaanderen bereiken via de Westerscheldetunnel Goes-Terneuzen, of via de Liefkenshoektunnel bij Antwerpen. Een alternatief is via de ring van Antwerpen de expresweg tot aan Knokke Heist. U bent dan zo'n 15 Km van Schoondijke vandaan.

De nieuwe Westerscheldetunnel is sinds 14 maart 2003 geopend door onze Koningin Beatrix. De Westerscheldetunnel is een fijne verbinding voor Zeeuws-Vlaanderen met de rest van Nederland. Er moet wel tol betaald worden, dit bedraagt op het moment voor auto's zonder aanhanger € 4,10. Zie overige tarieven bij de link naar de Westerscheldetunnel.

De Liefkenshoektunnel is ook een toltunnel, maar de verbinding is beter dan de altijd drukke en vaak met files verstopte ring rond Antwerpen en de Kennedytunnel. 
Via Bergen Op zoom of Breda rijdt u richting Antwerpen. 
Via Eindhoven is helaas de Liefkenshoektunnel een ruime omweg. Dus, beter via de Kennedytunnel.  U komt op de ring richting Gent, Brugge, Oostende.  

En bent u in Zeeuws-Vlaanderen, volgt u de borden naar Schoondijke.

Vanaf de rotonde in Schoondijke volgt u de richting Hoofdplaat. Eerst rijdt u door de Beatrixstraat, die gaat vanzelf over in de Sasputsestraat. Als u het dorp uitrijdt, is het nog anderhalve kilometer voor u aan uw rechterkant de twee linden en het nummer 14 ziet.